Parc Seny

Venue

Upcoming events

There’s no upcoming events

Past events

De muziek swingt het park uit! Je boterhammen breng je zelf mee, een drankje kan je bij ons kopen, voor de ambiance zorgen we samen. De fijnste middagpauzes van het jaar kan je in ons Bergojepark doorbrengen. Left Hand Band brengen oude, vaak vergeten pop en jazz pareltjes, afgewisseld met overbekende evergreens.
Natuurlijk roept de naam Moustaki meteen titels op als Le Méteque, Ma Solitude of Le Temps de Vivre. De zanger met Griekse roots was niet alleen een intrigerende vertolker, maar ook een geliefde tekstschrijver voor o.a. Yves Montand en Edith Piaf. Tien jaar na zijn overlijden spelen Bernard Degavre en zijn band een uniek eerbetoon aan de Franse chansonnier.
De muziek swingt het park uit! Je boterhammen breng je zelf mee, een drankje kan je bij ons kopen, voor de ambiance zorgen we samen. De fijnste middagpauzes van het jaar kan je in ons Bergojepark doorbrengen. ODEVIDA is een Ode aan het leven en laat zich smaken als Eau de Vie. Voor dit concert staan er bekende Nederlandstalige klassiekers op het programma.
Op zoek naar een spannende en interactieve activiteit in de Oudergem? Een stadsspel is de perfecte activiteit voor jou! Je gaat op avontuur in de stad en ontdekt de mooiste plekjes, terwijl je verschillende uitdagingen en raadsels oplost. Uiteraard zijn honden op deze activiteit meer dan welkom! Afspraak aan Den Dam om 10 uur